València, juliol i música en directe. Que no fa falta eixir de la ciutat per a experimentar un mes de sons de juliol, ja ho sabíem. A les portes de donar per finiquitada la primera quinzena del mes, estem quasi al meridià dels Concerts de Vivers en el que és la Fira de Juliol de València 2016, i amb la segona quinzena, arriba un dels concerts més esperats: El de Steve Vai qui torna amb una revisió de “Passion and Warfare” (1990), el disc que va marcar época en la història del rock.

Steve-vai-2-250x300Interessat ja des de menut per les bandes de Rock com Jimi Hendrix, Alice Cooper i Led Zeppelin, per les quals ell va decidir aprendre a tocar la guitarra, Steve Vai és un guitarrista que ha aportat la seua música no tan sols en directes com el que estem a punt de gaudir, sinó també en pel·lícules com Dudes, Bill & Ted’s Bogus Journey i Ghosts of Mars.

El que fóra senyalat entre els 10 millors guitarristes del planeta per la premsa especialitzada, arriba el proper dimarts 19 a les 22 h en un entorn privilegiat a la capital del Túria. Amb més de 15 milions de discos venuts, i tres premis Grammy, no ha deixat d’innovar en la seua llarga carrera des que començara amb la banda de Frank Zapa. No anem a faltar en aquesta ocasió… Ni tu tampoc deuries!

Texto: V Wild

 

JuanLimousine

Ver todas las entradas

Añadir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Meks Ads