El pròxim divendres 25 de gener  Sex Museum visitarà la sala 16 Toneladas per a presentar el seu catorzé disc Musseexum (discografia), ja han passat 4 anys del Big City Lies i aquesta suposa una cita esperadíssima per a tota la legió de gent que els seguim.

El seu nou disc té tots els ingredients que defineixen Sex Museum com una de les bandes de rock més consolidades de l’estat espanyol. Musseexum no decebrà cap dels seus fans més fidels i segur que captarà algun despistat més per a la causa. El primer tall, Dopamina, són 4 minuts instrumentals de ritmes garatge i psicodèlia, i sí, produeix l’efecte que anuncia el títol.

Entre les 14 pistes que formen el disc hi ha vàries sorpreses, la més destacable és la cover de Walking on my grave passada pel sedàs Sexmuseum i amb la qual fan homenatge al cantant de Dead Moon. Ressenyes i crítiques del disc ací i ací.

Els valencians Wild Ripple s’encarregaran d’escalfar el personal, no els hem vist mai però sembla pels vídeos que un concert seu és tot un viatge psicodèlic i intens.

En definitiva, rock sense concessions, honest i rotund, una rara avis per aquestos temps estranys que corren de pirotècnica i experiments sense cap ànima, ni missatge.

 Video:

16 ToneladasDivendres 25-1-2019 
22:30h (obertura de portes)

The Water Tapes

Ver todas las entradas

Meks Ads