Tirant mà a les nostres tradicionals enquestes a personatges il•lustres «Què no deus perdre’t d’un festiva?l», aquesta vegada demanem que Landete (Senior i el Cor Brutal) ens parle de les seues preferències en un festival tan original com ho és el VIDA FESTIVAL. 

Alerta! Passarem llista!

 

  1. L’escenari EL VAIXELL. Una embarcació plantada enmig d’un bosc, sols per això ja paga la pena anar. Però és que, a més, allí ocorren els concerts més íntims i sentits de tot el festival.
  2. La decoració del BOSC. Reserva’s una estoneta entre concert i concert per a passejar i gaudir les instal·lacions que decoren el bosc. Per la nit, millor. Amb moltes pots interactuar. Un must si vas amb nanos.
  3. EL NIU. Seguint amb el tema familiar, en ques lloc, des de primeres hores de la vesprada, tens moltes activitats, tallers i concerts per als més menuts. Didàctics i ecològics. I, a més, podrás reproduir-los a casa sense esfoç.
  4. DR DOG. Tenen un directe súper rodat i els tipos són divertits, entrañables i toquen que flipes. Amb el so tan eficient, marca del festival, promet ser inblidable.
  5. DUIMENGE NIT. Encara està per confirmar, però tradicionalment el festival acaba amb un/a singersongwrite de primera divisió. Qui será enguany?

JuanLimousine

Ver todas las entradas

Añadir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Meks Ads