El grup canari Pumuky va reeditar el seu segon disc el setembre del passat any, 10 anys després de fer-ho originàriament amb el segell gallec «Lejos Discos» i ha triat la Sala Loco Club per a presentar-lo a València.

En 2007 va ser precisament quan vaig descobrir aquest dolorosament bell univers que sols Pumuky sap presentar en cinc temes tan introspectius i d’una tristesa que esgarra per dins i que ara la discogràfica «We Are Wolves» ha reeditat en format vinil i digital. Ja feia temps que els teníem ganes i no han decebut en absolut. Notes delicades de piano a “Los dilemas del Chico Puercoespín” i en “C’est emocore”, veus samplejades i molt més aquests cinc temes que fan ententre més si cap una evolució de nota en la trajectòria musical de Pumuky:

Cara A
01 > El eléctrico romance de Lev Termen y la Diva del Éter (4:03)
02 > El farero de Ushuaia (4:45)
03 > Los dilemas del Chico Puercoespín (4:55)

Cara B
04 > Himno de los exploradores perdidos (4:47)
05 > C’est emocore (4:25)

A més a més, obriràn el bolo la banda valenciana «Malva-Rosa» amics nostres que havíen treballat amb Pollock i Tòrtel. De casa nostra de tota la vida! Serà a les 21:30 h el proper dijous 15 de febrer en LocoClub. Si encara no tens regal de Sant Valentí, aquí una idea: concert+vinil, que està de moda.

Gràcies! Gràcies per aquesta reedició d’un EP descatalogat i que molts desitjavem poder aconseguir des de fa temps.

Vwild.

 

 

JuanLimousine

Ver todas las entradas

Meks Ads