MASTERS OF SEX

El proper dissabte 25 de febrer tenim una cita doble garatge-sexual-rockera de la mà dels SEX MUSEUM i de TOKYO SEX DESTRUCTION a la sala 16 Toneladas.

Des que en 1985 començaren els garatge-rockers SEX MUSEUM dins del panorama MOD, en un segon plànol respecte de la “movida madrileña”, han evolucionat cap a un hard rock consolidant-se com un dels grups de rock més potents de l’escena nacional des de fa ja molt de temps. Durant els 30 anys que porten en actiu, i encara que han compaginat la seua carrera amb altres projectes musicals, tenen un total de 15 àlbums amb temasos que disfrutarem segur amb el pròxim potent directe.

TOKIO SEX DESTRUCTION, per la seua banda, porten el rock and roll al nivel més salvatge i sexual en directe que seria inconcebible sense la veu i moviments de RJ, diva de la banda que, per cert, podrem tornar a veure la setmana següent amb el seu altre grup: Lost Tapes amb el qual forma duo amb un veí nostre, Pau Roca (LHR).

Una nit dels dos Masters of sex del panorama R&R nacional ens espera en un tres i no res! Quina millor manera n’hi ha de celebrar el 15 aniversari del Tulsa Café? By the way…

VWild.

 

 

JuanLimousine

Ver todas las entradas

Añadir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Meks Ads