LETZ ZEP

DIJOUS 1 DE FEBRER DE 2018

SALA 16 TONELADAS

El món dels tributs és un món apart, existeix tot un circuit de bandes boníssimes, dolentes i alguna regular, que viuen de la nostàlgia i que porten com a dogma de fe allò de qualsevol temps passat va ser millor. Aquest no és el cas.

Led Zeppelin va ser la millor banda de la història. Punt. Seria ridícul pagar l’entrada d’un concert de tribut amb l’esperança de trobar-nos Jimmy Page tocant la guitarra de doble màstil o a John Bonham fent un solo de bateria amb els punys i fent-se colpets de vodka. El que ofereixen aquestos britànics és una altra cosa.

Letz Zep és una experiència, un viatge musical sense caure en sentimentalismes ni en imitacions, són una banda de rock enorme, amb uns músics magnífics i que, per si fora poc, canten himnes universals com Immigrant Song, Black Dog, Good Times Bad Times o Stairway to Heaven. En paraules de la revista Metal Portal: “hi ha bandes de tribut, i després hi ha Letz Zep, són monstres, juguen en una altra lliga”.

Des d’Anglaterra arriba una exhibició de potència, rock dur, molta distorsió i un poc de psicodèlia que per moments transportarà la sala 16 Toneladas als anys setanta. A la gent que li va la marxa li interessa i als que ens mola Led Zeppelin fa temps que tenim l’entrada a la butxaca.

 

JuanLimousine

Ver todas las entradas

Añadir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Meks Ads