Dissabte 25 de març, tenim una cita al RAMClub a les 22 hores amb el músic i productor de Tucson, Arizona, Howe Gelb. Els assistents tindran la possibilitat d’assaborir un directe espectacular pels paladars més exquisits. Aquesta vegada entra en el món del jazz en solitari i mostrarà la seua singular personalitat amb “Future Standards”.

Aquesta super-indie star va debutar en 1985 amb “Valley of Rain”, el primer disc de Giant Sand, la banda que ha liderat durant més de tres dècades. Precisament, amb aquest primer LP, Howe Gelb es va guanyar a la crítica que el va comparar amb Neil Young per la seua peculiar veu i l’estil country dels seus temes. De seguida va demostrar un incessant esperit creatiu que li porta a la composició també en solitari.

Amb aquest àlbum, Gelb abandona la seua vessant més country. La seua càlida veu que atrapa genera una atmosfera on aprofundeix en l’art perdut del piano nu. Escombretes que esmorteixen la caixa i solos de contrabaix es poden gaudir en temes com “Irresponsible Lovers” i “Sweet Confusion”, delícies per als enamorats del jazz. En definitiva, un regal de concert d’un geni únic que no ha conegut de fronteres entre el rock psicodèlic o els valsos a ritme mariachi que faran de la nit de dissabte una de les més memorables del 2017.

Water tapes estem desitjant que arribe tan esperat concert. És un luxe que no podem negar-nos!

Texto: VWild

 

JuanLimousine

Ver todas las entradas

Añadir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Meks Ads