El pròxim dimecres 29 de març, per posar la guinda al mes faller per excel·lència, “Los Ineludibles de Alhambra” ens porten a un dels artistes internacionals més brillants del moment.

Han passat 11 anys des que el vocalista, guitarrista, actor i compositor irlandès d’ulls blaus va fer que ens enamorarem de l’autobiogràfica i encisadora pel·lícula “ONCE” (no confondre amb el número!), i un poc d’ell mateix també. Ell i la seua guitarra, que encara li acompanya, faran acte de presència davant d’altres fans d’ell i del cel·luloide pel qual va ser guardonat amb l’Óscar a la millor cançó amb el seu «Falling Slowly», tema principal de la pel·lícula.

En aquest “solo tour”, Glen James Hansard ve amb el seu darrer treball “Didn’t He Ramble”. Treball amb el qual maduresa i influències de la seua particular divina Trinitat: Leonard Cohen, Van Morrison i Bob Dylan, amb Dylan assegut al centre, seran més que gaudits pels presents.

Sonaran meravellosos temes com “Wedding Ring” i “Her Mercy”, que ens recorda al jove que un dia va ser i que alçava la veu als carrers de Dublin, pregant als quatre vents a una de les seues divinitats demanant millors temps, “McCormack’s Wall”, preciosa cançó que no posa en dubte l’origen de l’illa Esmeralda de Glen i d’altres. Però seria la bomba tornar a escoltar d’altres ja anteriors com “When Your Mind’s Made Up”, “High Hope” i, com no!, “Falling Slowly”!

Una nit màgica amb cançons que ens faran oblidar el nostre cos, les nostres preocupacions i submergir-nos en un món de bellesa sense límits que farà de la darrera setmana de març una de més curta!

Texto: VWILD

 

 

JuanLimousine

Ver todas las entradas

Añadir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Meks Ads