MARIA RODÉS

El meravellós espai que ofereix el jardí Botànic de València acull el proper 16 d’octubre un concert dins del cicle de concerts que la Universitat de València organitza en el Festival de Benvinguda en què Maria Rodés presentarà “Maria canta Copla”, el seu tercer disc en solitari.

A títol personal, he de dir que ja era hora que en el panorama indie es reivindicara aquest gènere que, si de tant en tant caspós, tan nostre i mamat per molts de nosaltres és. La seua originalitat i valentia han parit un disc molt personal, encara que amb cançons escrites per altres autors abans que ella naixquera, amb una mirada transparent i despullada de prejudicis cap a un gènere que Rodés situa en un context inèdit, lliure de l’histrionisme popular que durant dècades l’ha estigmatitzat, també lliure de tremendismes i de “gorgoritos aflamencaos”.

La cantautora, col·laboradora habitual de The New Raemon i Raül Fernández Refree, actuarà a les 20:30 al Botànic de València aquest divendres, ¡els Water Tapes no hi faltarem!

 

Texto VWild

 

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply