El Punk abans del Punk. Aquesta és la definició de DEATH. Els tres germanets preadolescents Hackney van formar aquesta banda en la seua habitació de Detroit (Michigan) en 1971, quan van començar a fer alguns bolos per sales locals.

El 2009, Drag City Records va llançar les set cançons de mortalitat per les seves sessions “amagades” de 1975. Al setembre de 2009, una banda reformada amb els membres originals Bobby i Dannis Hackney, amb Lambsbread com a guitarrista i Bobbie Duncan prenent el lloc del difunt germà, David Hackney. El 2010, es va utilitzar la seva cançó «Out Freakin» en un episodi del programa de televisió “Cómo conocí a vuestra madre.

Durant una actuació de 2010 al Festival de Boomslang a Lexington, Kentucky, la banda va anunciar que Drag City llançaria un nou àlbum amb maquetes i muntatges inicials que són anteriors a les sessions de 1975. Una pel·lícula documental independent sobre la banda titulat una banda anomenada mort, dirigida per Jeff Howlett i Mark Covino, va ser llançat en 2012.

Darrerament, el 2014, DEATH va llançar el seu tercer àlbum d’estudi, i el 2015 el seu disc més recent, titulat N.E.W. va ser llançat.

Malgrat les companyies discogràfiques van trobar música i nom de la banda massa intimidatori des del primer moment, i malgrat es van separar al 77, veiem que DEATH és una banda consolidada. Volem reconèixer-la com la primera banda de punk negre i, finalment donar-li la oportunitat justa que mai se’ls va donar.

La cita serà el pròxim dijous 29 de setembre amb els veterans valencians del retra-punk RETRASERERS com a teloners. Així que allí hi estarem Water Tapes!

 

Texto: V Wild

 

JuanLimousine

Ver todas las entradas

Añadir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Meks Ads