El pròxim dissabte 6 de maig al Palau de la Música de València tindrà lloc el concert del darrer disc de la prolífica carrera de Coque Malla, que continua presentant pel país.

En juny de 2015, gràcies als companys d’&Sons Producciones en colaboració amb Live the Roof, Coque Malla ens va donar un avanç amb detalls melòdics de les cançons del que seria el seu proper disc en un concert acústic que vam gaudir mig centenar de privilegiats participants. Concert que, sens dubte, ens va deixar amb ganes de més.

No va haver decepció alguna quan en 2016 vam presenciar l’estrena a València d’aquest disc amb banda i arregles instrumentals que sols havíem pogut intuir l’any anterior.

Sense tirar per terra la posada en escena plena de caràcter, energia i ritme del anterior concert, aquells 50 privilegiats assistents al 270º Rooftop Bar Lounge del Hotel Barceló volem gaudir dels matisos que fa dos anys vam haver d’imaginar de la mà d’un artista que, en plena maduresa, no deixa de sorprendre amb cançons esperançadores com “Berlín”, doloroses com “El Último Hombre en la Tierra” o tendres com “Hace Tiempo”.

Water Tapes estarem allí per dir-te: Coque, NO PUEDO VIVIR SIN TI!

 

VWild.

 

JuanLimousine

Ver todas las entradas

Añadir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Meks Ads